zaterdag 25 juli 2015

Tegenstanders Bekertoernooi


Hallo Allemaal,

Ook voor het bekertoernooi zijn de tegenstanders nu bekend. We mogen dezelfde richting uit als in de competitie. De tegenstanders zijn Mulo C3 (Helmond), NWC C5 (Asten) en SJVV C2 (St. Jozefparochie, Deurne). Ook hier is nog geen programma bekend. Wel de speeldagen en die zijn op 5, 12 en 19 september.



Mulo en NWC komen we ook in de competitie tegen. Maar het zijn niet dezelfde teams. Mulo C3 is onze tegenstander voor de beker en in de competitie treden we aan tegen Mulo C5.  NWC C5 is ook niet het team dat we tegenkomen in de competitie, dan spelen we namelijk tegen NWC C6.

SJVV C2 kennen de oudgedienden in ons team nog wel van de afgelopen voorjaarscompetitie. In de stromende regen wisten we toen 2-2 gelijk te spelen terwijl SJVV toen al een aantal weken kampioen was. ELI C2 speelde één van hun beste wedstrijden onder barre omstandigheden.

Als er meer bekend is locatie en tijden plaatsen we het hier op het blog.

WO




zaterdag 18 juli 2015

Tegenstanders komende najaarscompetitie


Hallo Allemaal,

Binnenkort plaatsen we hier nog één en ander over het blog en informatie die belangrijk is voor alle spelers en ouders, maar vandaag zijn onze tegenstanders voor de komende competitie bekend geworden en dit nieuws willen we jullie natuurlijk niet onthouden.



Edit:

Let op! de KNVB heeft ons in een andere competitie geplaatst. Zie bericht van maandag 3 augustus 2015!!!! (klik)

Het eerste bericht gaat dus over de komende competitie. We zijn door de KNVB ingedeeld in de 3e klasse 208 KNVB C-junioren in een competitie van 12 teams. Dat betekend dus een halve competitie waarbij we slechts éénmaal tegen iedere regenstander spelen. Dat kan zijn óf een thuiswedstrijd óf een uitwedstrijd. Elf wedstrijden in totaal. Het programma is (voorlopig) nog niet bekend, maar de tegenstanders wel.

De tegenstanders zijn:

Bruheze C4 (Helmond)
Deurne C3
Mierlo Hout C5
Mulo C5 (Helmond)
Neerkandia C2 (Neerkant)
NWC C6 (Asten)
Rood Wit '62 C5 (Helmond)
S.V. Brandevoort C5 (Helmond)
Someren C5
Stiphout Vooruit C4
ZSV C3 (Zeilberg, Deurne)

We zullen dus spelen tegen zes Helmondse teams, twee teams uit Deurne en dan nog teams uit Asten, Someren en Neerkant. Het beloofd in ieder geval een leuke competitie te worden. De tegenstanders in het bekertoernooi worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Dan zijn er ook een tweetal oefenwedstrijden bekend. Meteen de eerste week dat de trainingen beginnen oefenen we zaterdag 29 augustus tegen Mifano C2. De aanvang van deze eerste uitwedstrijd is  11:45 uur en we vertrekken om 10:45 uur.

De tweede bekende oefenwedstrijd is 16 september tegen Mariahout C2. Wederom spelen we uit. Deze wedstrijd spelen we op woensdagavond om 19:30 uur. We vertrekken dan om 18:45 uur.

Meer informatie volgt. Natuurlijk kan er altijd nog iets veranderen dus houd het blog in de gaten!

W.O.