zondag 16 augustus 2015

ELI C2 blog en informatie voor het nieuwe seizoen


Beste spelers, ouders, supporters en andere belangstellenden

Welkom op het blog van ELI C2 voor het seizoen 2015 - 2016. Voor degenen die het C2 blog van voorgaande jaren nog kennen weten wat hier het komende seizoen te te vinden is. Voor iedereen die voor het eerst dit blog bezoekt, een kleine opsomming van wat jullie hier zullen kunnen tegenkomen het komende seizoen.



Het blog

Allereerst natuurlijk verslagen van de wedstrijden. Iedere wedstrijd zal één van de bloggers of een andere vrijwilliger een verslag schrijven van de gespeelde wedstrijden. Natuurlijk voorzien van (aktie-) foto's en wedstrijd statistieken. Het spreekt voor zich dat ook de stand van de competitie op ons blog te vinden zal zijn.

Verder zal nieuws betreffende ELI C2 op ons blog te vinden zijn zoals wedstrijdaankondigingen, afgelastingen, wijzigingen en al wat er nog meer belangrijk, leuk of spannend mocht zijn. Hierbij horen natuurlijk ook mededelingen van de ELI Jeugdafdeling en ELI C2 gerelateerd nieuws van andere bronnen.

De kolom aan de rechterzijde van het blog bestaat geheel uit informatie. Bovenaan zien jullie de Speler van de week. Dit heeft niets te maken met het alom bekende "Man of Woman of the match". Het is gewoon iedere week een speler welke extra in de spotlights gezet word. Dit seizoen zal er in principe vanuit de coaches geen "Man of Woman of the Match" gekozen worden.

Verder vinden jullie op een vaste plaats aan de rechterzijde van het blog het wedstrijdschema met daarin de corvee diensten, rijschema en natuurlijk de begin en vertrektijden. Ook een spelerslijst waar iedere speler zijn of haar eigen pagina heeft. Ook staan aan de rechterzijde onze sponsors en andere interessante links zoals naar de ELI website en de Facebookpagina van de ELI Jeugd. De rechterkolom is niet zichtbaar in de mobiele versie van het blog. Om deze op je mobiel of tablet zichtbaar te maken moet je de volledige versie van het blog kiezen.






Voorstellen van het begeleidings team:

Ad Breukers 
Jos Noijen
William Offermans
Vacature: vlagger




Trainingen

Wij trainen op dinsdag van 18:30 - 20:00 uur en donderdag van 18:15 uur tot 19:45 uur. Voor de training zijn we uiterlijk 15 minuten voor aanvang aanwezig en omgekleed. Op de ELI site staat aangegeven dat wij op maandag trainen, maar dit is niet juist!
De spelers helpen de trainers met materiaal naar het veld brengen en na de training opruimen. Daar hoort ook het terugplaatsen van de goals op de verzamelplekken bij die we bij de training gebruiken.
Spelers die na het trainen gaan douchen zorgen er voor dat de kleedkamer netjes opgeruimd achtergelaten wordt. Eventueel uitgeveegd.


De wedstrijden.

Voor thuiswedstrijden geld, 45 minuten vóór aanvang omgekleed (dus in warming-up tenue) aanwezig zijn. Degenen die nog in het bezit zijn van een rood warming-up shirt van afgelopen jaar kunnen dit (voorlopig) gebruiken. Na de wedstrijd worden deze verzameld en gezamenlijk gewassen.
Voor uitwedstrijden geld, 10 minuten vóór vertrek aanwezig zijn.
Bij iedere wedstrijddag worden er twee spelers aangewezen welke corvee hebben. Zij vertrekken als laatste uit de kleedkamer en zorgen dat deze netjes achtergelaten word. Ook brengen zij de tassen met de shirts mee en geven deze af aan één van de trainers/leiders

We willen jullie er op wijzen dat wij als trainers/leiders op tijd komen heel belangrijk vinden. We zijn tenslotte C junioren. We zijn geen pupillen meer. Bij uitwedstrijden vertrekken we op de afgesproken tijd! Dus zorg er voor dat je op tijd bent. Je bent hiervoor zelf verantwoordelijk!

Afmelden

Afmelden voor wedstrijden en/of trainingen kun je telefonisch op de nummers die jullie via de mail gekregen hebben. Doe dit wel in de avonduren i.v.m. werk van de coaches. Voor wedstrijden graag zo lang mogelijk van te voren maar uiterlijk op donderdagavond (uitgezonderd overmacht zoals ziekte.) Voor trainingen graag ruim van tevoren afmelden, maar minimaal één uur voor de training.


 
Veel spelers hebben bij uitwedstrijden vóór vertrek hun voetbalschoenen al aan. Geen probleem, maar let er op dat je bij uitwedstrijden in iemand anders zijn auto mee moet rijden dus zorg dat je geen smerige voetbalschoenen aan hebt. Vaak word er nog voor vertrek even een balletje getrapt of over het veld gelopen. Vooral als dit pas gemaaid is zitten je schoenen onder het gras. Maak ze dus voordat je in de auto stapt schoon. We willen de ouders niet opzadelen met smerige auto's! Dus bij voorkeur andere schoenen of slippers aan in andermans auto.

What's App

Een makkelijke manier van communiceren tussen spelers onderling, coaches en ouders. Er zullen voor ELI C2 twee groeps apps geopend worden. Eén voor de spelers incl. coaches en één voor de ouders incl. coaches en de aanvoerder van het team. De Groeps App zal gebruikt worden voor korte mededelingen zoals wijzigingen die snel gecommuniceerd moeten worden (afgelastingen, veranderde vertrektijden etc.) Maar kan ook door de ouders gebruikt worden om eventueel "rijdata" te wisselen en vragen van ouders onderling ("Heeft iemand een paar sokken gevonden?", "Er zat een vreemde broek in de tas van mijn zoon/dochter, wie is hem kwijt?"). Heb je geen What's App? Geen nood, alle relevante mededelingen komen ook op het blog te staan!

Programma de komende weken:

Zaterdag 29 augustus oefenwedstrijd uit: Mifano C2 – ELI C2, aanvang: 11:45 uur, vertrek: 10:45 uur
Woensdag 16 september oefenwedstrijd uit: Mariahout C2 – ELI C2, aanvang: 19:30, vertrek: 18:45 uur.

Bekertoernooi:
Zaterdag 5 september uit: MULO C3 – ELI C2, aanvang:11:15 uur, vertrek: 10:15 uur
Zaterdag 12 september thuis: ELI C2 – NWC C5, aanvang 13:00 uur
Zaterdag 19 september thuis: ELI C2 – SJVV C2, aanvang 13:00 uur

Voor de competitie zijn de wedstrijdgegevens nog niet bekend.

WO