maandag 21 september 2015

Grote clubactie

 

Zoals al een aantal jaren het geval is doet ELI dit jaar ook weer mee met de grote clubactie. Afgelopen zaterdag hebben alle spelers van ELI C2 de boekjes met loten voor de grote clubactie ontvangen. Het is de bedoeling dat we zoveel mogelijk loten verkopen. Maar we gaan er voor dat in ieder geval iedere speler minstens drie loten verkoopt. Deze loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar ELI. Dit geldt voor alle loten. Dat is ook de kracht van de Grote Clubactie.


De afgelopen 2 jaren werden door vooral onze jeugdleden steeds ca. 1000 loten verkocht, hetgeen bijna € 2.500 in onze ELI-kas bracht, prachtige resultaten. Voor 2015 proberen we minimaal opnieuw 1000 loten te verkopen. Daar moeten alle leden van onze jeugd- en seniorenteams en ook andere ELI-vrijwilligers voor zorgen!


Dit jaar hebben we opnieuw voor een extra stimulans gezorgd. De beste lotenverkopers en ook alle leden van de teams, die de meeste loten weten te verkopen ontvangen van het ELI-bestuur extra prijzen. Ook ontvangt de beste lotenverkoper een dinercheque van Pannenkoekhuis Pluk uit Beek en Donk.