woensdag 11 november 2015

ELI C2 ontvangt WEC C3 Clash of the Titans!!!

Zaterdag staan we in principe voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd is beslissend voor de competitie en voor de positie op welke we staan. Zaterdag mogen onze helden aantreden tegen de koploper. Een koploper die zonder puntverlies fier bovenaan staat.

Wij staan met een wedstrijd minder gespeeld dan de nummers één en twee op de derde positie. Er is dus nog vanalles mogelijk dit seizoen, het verschil met onze tegenstander is nu vijf punten.

WEC heeft haar wedstrijden met grote uitslagen gewonnen. Wel tegen relatief zwakkere tegenstanders. Het word dus tijd om hen eens kennis te laten maken met een tegenstander die een goede pot op de mat kan leggen. ELI C2 is er helemaal klaar voor om hen een poepie te laten ruiken. Onze spelers zullen er alles aan doen om iedereen een mooie wedstrijd voor te schotelen en hopen dan ook dat er veel toeschouwers aanwezig zullen zijn.

De kraker van deze competitie verdient een volle tribune. U komt toch ook om onze jongens en meiden mentaal bij te staan? Om hen zo aan te moedigen dat de drie punten in Lieshout blijven? We beginnen om 13:00 uur op ons eigen Luijtelaar. Graag tot dan!

GO GO GO ELI C2!